Om sajten

Vår plattform för digitala årsrapporter

Efter vår digitala pilot för verksamhetsåret 2021 har vi nu sedan verksamhetsår 2022 helt övergått till digitala årsrapporter för alla Sensus sju organisationsdelar.

Välkommen till Sensus digitala plattform för årsrapporter

Hösten 2021 påbörjades arbetet med att ta fram en digital pilot för den årsrapport som Sensus riksförbunds stämma skulle få ta del av sommaren 2022. Piloten blev lyckad och snabbt därefter tog Sensus ett beslut om att helt övergå till digitala årsrapporter för alla sju organisationsdelar (riksförbundet och våra sex regioner) och årsrapporterna för 2022 och framåt hittar du nu på denna sajt.

Att skapa och flytta innehåll från ett tryckt medium till ett digitalt öppnar många dörrar och en uppsjö av möjligheter, för att inte tala om tidsvinst i produktion. Utmaningen här har varit att hitta och använda de uttryckssätt som webben ger upphov till utan att tappa fokus på själva innehållet. Men framförallt sparar Sensus som organisation genom denna förflyttning väldigt mycket tid och resurser jämfört med att ta fram tryckta PDF-produkter till varje år.

Tyck till!

Har du synpunkter, förbättringsförslag eller allmänna hejarop? Tveka inte att kontakta oss på webben@sensus.se.

Produktion:

All produktion av denna sajt är gjord av Sensus studieförbunds kommunikatörer och webbutvecklare.

Läs mer om rättigheter och AI-användning på denna sajt